jong stel naast elkaar op de bank

We hebben Maison Saison opgericht met één idee in gedachten: wij willen een heerlijk geurend huis het hele jaar door. 

Nu we allemaal thuiswerken is een lekkere geur nóg belangrijker geworden. Net als veel anderen, stoorden wij ons aan de lege flesjes met opgedroogde geurstokjes. Flesjes die nog wekenlang op de piano en in de kamer stonden, maar geen geur meer afgaven. Om de een of andere reden gingen wij niet 1x per maand naar de winkel om een paar nieuwe flesjes te halen, of bestelde we het online. Teveel moeite en gedoe.

​Dus gingen we opzoek naar een makkelijkere manier om het hele jaar door een heerlijke geur in huis te hebben. Elke website die we bezochten bezorgde bij ons thuis, maar bij geen van hen konden we elke maand laten leveren. 

Toen bleek dat een dergelijk ‘abonnement’ nog niet bestond, besloten we het dan maar zelf op te zetten. Want als iets logisch is om maandelijks in de bus te krijgen, dan zijn het wel geurstokjes. Want na ongeveer een maand is de parfum verdampt.

​Wij geloven dat iedereen wil genieten van een heerlijk geurend huis, zonder daarvoor veel moeite te doen. Maison Saison biedt daarom een makkelijk geurabonnement, met elk seizoen geuren die perfect passen bij de tijd van het jaar.  We nemen de keuzestress weg door voor ieder seizoen passende geuren te selecteren.  Zo heb jij dus elke dag een heerlijke geur in huis, die past bij het seizoen én jouw smaak.

​En voor degene die liever het hele jaar door hun vertrouwde geur in huis hebben, bieden wij ook een oplossing. Naast de wisselende seizoensgeuren hebben wij ook een aantal vaste geuren in het assortiment, die het hele jaar door geleverd kunnen worden.

​Maak ook van jouw huis een thuis, met een huisparfum dat bij je past. Het hele jaar door, zonder dat je erover na hoeft te denken.

Jelle & Evelien