Scandinavische stijl

Jij houdt van licht, lucht en ruimte. Meubelen gemaakt van natuurlijke materialen, gecombineerd met zachte kussens en plaids.

Kijk hieronder welke geuren passen bij jouw interieur stijl.

productafbeelding van de geurstokjes Mandarin Forest van het merk Rivièra Maison

Rivièra Maison – Mandarin Forest

Chique, zacht, fris en zoet. Je waant je meteen in een prachtig gestyled huis met lichte pasteltinten en veel wittonen. Het geheel is licht en open. De citrus en mandarijn in deze geur zorgen voor de frisse tonen en worden aangevuld met een zachte ondertoon die doet denken aan een bos in de lente. 

De geur is zeer gebalanceerd en geen moment overheerst een van de ingrediënten. Mandarin Forest verspreidt een heerlijke fris zoete geur om bij weg te dromen. Het geeft een gevoel van geborgenheid, een liefdevolle knuffel en roept samenhorigheid op. Hij past het hele jaar door in een licht, Scandinavisch interieur. 

Wellmark – Fresh linen

‘Good Vibes’ is een frisse, licht zoete geur met tonen van katoen, limoen en bloesem. De geur zit in een slanke doorzichtige apothekersfles, afgewerkt met een zwarte ring en bedrukt met een ouderwetse label.

Deze geurstokjes geven continu een heerlijke geur af die doet denken aan schone was die wappert in een zachte lentebries. Zet de geur in een wat kleinere ruimte als WC of badkamer voor een optimale geurbeleving.

Atelier Rebul – 1895

Deze geur wil je blijven ruiken. Vanille met een zachte zweem van zeep erdoor heen. Hij is zacht en streelt je. Daarna ruik je de bloemen fris en bloemig met een ondertoon van mint. Ook deze geur is, zoals je van Atelier Rebul verwacht, een luxe geur. Het zorgt in je interieur voor een luxe, zachte bijzondere geur. Het is alsof je een parfum plaats in je kamer. Doordat het een zachte geur is, kun je deze geurstokjes het beste plaatsen in een wat kleinere ruimte zoals een werkkamer, slaapkamer, badkamer of een kleinere woonkamer

Productafbeelding inclusief verpakking, van de Fresh Linen geurstokjes van het vooraanstaande Engelse geurenmerk Ashleigh & Burwood

Ashleigh & Burwood – Fresh Linen

Een bloemige geur die doet denken aan schone was die net uit de wasmachine komt. Heerlijk fris, met een romantische touch. Fresh Linnen ruikt het gehele jaar door goed, echt een aanvulling in een ruimte om dat huiselijke gevoel te krijgen.

Productafbeelding inclusief verpakking, van de Lavender & Bergamot geurstokjes van het vooraanstaande Engelse geurenmerk Ashleigh & Burwood

Ashleigh & Burwood – Lavender & Bergamot

Een verrassende geur. Waar de lavendel niet de hoofdmoot heeft maar subtiel aanwezig is. Het ondersteund de bloemige geur van Bergamot. De geur is tegelijkertijd sterk maar ook juist zacht strelend en wil je omhelzen. Daarom past deze geur goed in een Scandinavisch interieur als je op zoek bent naar een beetje warmte.

Productafbeelding inclusief verpakking, van de Enchanted Forest geurstokjes van het vooraanstaande Engelse geurenmerk Ashleigh & Burwood

Ashleigh & Burwood – Enchanted forest

Deze geur doet je terugdenken aan lange zomerdagen met deuren open en waaiende gordijnen. En zorgt door de gras en eucalyptus tonen voor het luchtige effect in de korte herfst en winterdagen.