Romantische stijl

“Jouw stijl laat zich het beste omschrijven in zachte kleuren, met roze accenten en liefelijke accessoires”

Kijk hieronder welke geuren passen bij jouw romantische interieur.

Atelier Rebul – Flower Fusion

Een heerlijke rijke geur zoals je gewend bent van Atelier Rebul. De geur is fris en bloemig tegelijk. De geur is daardoor niet te zoet. Doordat er ook musk in zit, die je aan het einde ruikt, wordt de geur luxe en zacht afgewerkt. Kortom een heerlijke geur die past in een romantisch interieur.

Atelier Rebul – Bereket

Rijke en sappige granaatappel vermengd met de frisheid van citroen en de warmte van kaneel. In het hart is kruidnagel verrijkt met heerlijke frambozen en aangevuld met de delicate fresia. Een zoete, zachte en krachtige combinatie om de energie in je wakker te maken. In de basis stijgen de noten van patchoeli op om je geest te activeren. Met een vleugje magnolia en vanille verspreidt de warmte van deze unieke geur en de energie van overvloed zich door uw huis.

Productafbeelding inclusief verpakking, van de Peony geurstokjes van het vooraanstaande Engelse geurenmerk Ashleigh & Burwood

Ashleigh & Burwood – Peony

Het is lastig te omschrijven welke bloemen je hier het eerste ruikt. Een echte romantische geur. Je ziet de geurblaadjes verspreid om je heen liggen. Het is ook een hele zachte, liefelijke geur. Kortom romantiek in je huis, het gehele jaar door.

Productafbeelding inclusief verpakking, van de Soft Cotton geurstokjes van het vooraanstaande Engelse geurenmerk Ashleigh & Burwood

Ashleigh & Burwood – Soft Cotton

De naam van deze geurstokjes geeft slechts een deel van zijn geheim weg. Hij is zacht, warm en gezellig. Daarom kun je deze geurstokjes prima het hele jaar door neerzetten in jouw romantische interieur. Deze geur verrast door zijn bloemigheid, iets wat je in eerste instantie niet verwacht bij het lezen van de naam. Een bloemig aroma van rozen en viooltjes komen harmonieus naar voren.